Maak kennis met Gezond bewegen: 32 deelnemers, 1 doel

Campagnebeeld Gezond bewegen (Foto: Lieven Van Assche)

32 medewerkers van de Vlaamse overheid laten zich vier maanden lang intensief begeleiden tijdens Gezond bewegen, met fitheidstesten, een persoonlijk trainingsschema en haalbare sportactiviteiten op maat. Volg hen samen met 13 op de voet!  

karolien_rottiers_portret_web.jpg

Karolien Rottiers van Zorg en Gezondheid is een van onze bloggers.

 

 

 

ilse_depaepe_printscreen_1000.jpg

'Gebruik een printer die een eind van je bureau staat, of parkeer je wagen niet vlakbij je kantoor.' Al twee tips van Ilse Depaepe om meer te bewegen op het werk.

 

  • Te moe, te koud, te donker? Vind jij telkens weer een excuus om niet te hoeven sporten? Dat was vroeger ook zo bij Stijn Haeseldonckx van de Vlaamse Landmaatschappij. Hij beseft nu dat die excuses alleen maar nadelen hadden. Bekijk het filmpje.

 

  • Hoe kies je een sport die bij je past? Ontdek de tips van Jurgen Van Laere van het Departement Mobiliteit en Openbare Werken.

jurgen_800_0.png

Jurgen Van Laere koos voor roeien en fietsen, twee sporten die hij wel uitkan ondanks zijn heupproblemen.

 

  • Mama, partner, vriendin, familielid, collega: zowel thuis als op het werk zijn er heel wat ballen die Goedele Poot van VDAB in de lucht probeert te houden. Haar manier om daarmee om te gaan? Leg de lat niet te hoog. Ook als het over sporten gaat. Bekijk het filmpje.

 

Meer weten? overheid.vlaanderen.be/gezond-bewegen

Gezond bewegen is een initiatief van het Agentschap Overheidspersoneel in samenwerking met Sport Vlaanderen, het Departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin, de Gemeenschappelijke Dienst voor Preventie en Bescherming en 13. 

Reactie toevoegen

Uw bericht wordt door onze redactie bekeken voor het op de site wordt geplaatst

Anonieme reacties worden niet gepubliceerd. We behouden het recht om lange reacties in te korten.