Maak kennis met Gezond bewegen: 32 deelnemers, 1 doel

Campagnebeeld Gezond bewegen (Foto: Lieven Van Assche)

32 medewerkers van de Vlaamse overheid laten zich vier maanden lang intensief begeleiden tijdens Gezond bewegen, met fitheidstesten, een persoonlijk trainingsschema en haalbare sportactiviteiten op maat. Volg hen samen met 13 op de voet!  

  • Zeven collega's bloggen over hun deelname: Carine Buysse (Gemeenschappelijke Dienst voor Preventie en Bescherming), Kristien De Clercq (VDAB), Laurence De Bolle (Departement Cultuur, Jeugd en Media), Joris Recko (Vlaams Enegieagentschap), Karolien Rottiers (Zorg en Gezondheid), Michele Smets (Onroerend Erfgoed) en Veerle Strosse (Ruimte Vlaanderen).
  • Karine Moykens, secretaris-generaal van het Departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin is meter van Gezond bewegen: 'Ik was 51, woog 108 kilo en nam medicatie voor hoge bloeddruk en cholesterol.' Lees hoe alles veranderde toen Karine 50 kilogram vermagerde.

Meer weten? overheid.vlaanderen.be/gezond-bewegen

Gezond bewegen is een initiatief van het Agentschap Overheidspersoneel in samenwerking met Sport Vlaanderen, het Departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin, de Gemeenschappelijke Dienst voor Preventie en Bescherming en 13. 

Reactie toevoegen

Uw bericht wordt door onze redactie bekeken voor het op de site wordt geplaatst

Anonieme reacties worden niet gepubliceerd. We behouden het recht om lange reacties in te korten.