13 in je bus

Cover 13-magazine

In het jaarmagazine van 13 vind je het allerbelangrijkste nieuws, de strafste verhalen van het afgelopen jaar én heel veel nieuwe informatie.

2016 is een bewogen jaar, ook binnen de Vlaamse overheid. De collega's van VDAB-Brussel maakten de aanslag op metrostation Maalbeek van dichtbij mee, loopbaanonderbreking verdween en zorgkrediet kwam in de plaats, en ook aan de pensioenen werd heel wat veranderd. Voor wie het allemaal nog niet online las, maakte 13 een jaarmagazine met de belangrijkste gebeurtenissen van 2016.

Voor wie 13 wel online volgt, bevat het magazine een hoop nieuwigheden met de nodige online extra's, die je - uiteraard - ook op onze website vindt. Zo ziet de 13-redactie vijf trends voor 2017 die we alvast voor jou op een rij hebben gezet. Maar dat is lang niet alles: er zijn nog citytriplunchtips in de buurt van alle VAC’s, innoverende collega’s, de nacht van een Wattman, en onze eigenste Vincent van Gogh…

We wensen je veel leesplezier, online en offline!

Reacties

Superbedankt voor het papieren magazine!

Ann Verstraeten - VDAB - 29/12/2016 - 07:59

Vroeger las ik 13 van begin tot einde.... thuis in de zetel. De on-line versie heb ik in de loop van 2016 nog maar 1 keer snel bekeken; het was zo leuk de kerstweek te kunnen starten met een interessant en mooi magazine, zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt.
PS: heb me nu wel geabonneerd op de nieuwsbrief.

Reactie toevoegen

Uw bericht wordt door onze redactie bekeken voor het op de site wordt geplaatst

Anonieme reacties worden niet gepubliceerd. We behouden het recht om lange reacties in te korten.