Documentaire Vlaams Bouwmeester en Nic Balthazar: extra speeldata

Documentaire Vlaams Bouwmeester en Nic Balthazar: extra speeldata
(uit Plannen voor plaats - Nic Balthazar)

Door de verkavelingswoede en de oprukkende lintbebouwing worden groen en open ruimte alsmaar schaarser. We rijden ons vast in de file en er zijn problemen met de waterhuishouding. Maar het kan beter. Dat toont 'Plannen voor plaats', de documentaire die Nic Balthazar heeft gemaakt in opdracht van het Team Vlaams Bouwmeester.

Balthazar en Vlaams Bouwmeester Leo Van Broeck nemen ons mee op tocht langs Vlaamse wegen, dorpen en steden, op zoek naar vernieuwende ruimtelijke projecten en frisse ideeën voor de inrichting van onze leefomgeving. Door de juiste inzet van architectuur, stedenbouw en landschapsontwerp kan een nieuw ruimtelijk model worden ontwikkeld dat winsten oplevert voor iedereen.

De première op maandag 6 november is volzet, maar er zijn nog twee extra speeldata ingelast: op dinsdag 7 november om 12.30 uur en op maandag 18 december om 13.00 uur in het Herman Teirlinckgebouw in Brussel. 

Reserveer je plaats via het formulier op de site van het Team Vlaams Bouwmeester. Reserveer ten laatste op 30 oktober 2017 voor de vertoning van 7 november, en ten laatste op 17 december voor de vertoning van 18 december.

 

Reacties

Leuk!

Vanonckelen Steven - Dep. OMG - 07/11/2017 - 02:58

Een schitterende documentaire!
Hopelijk binnenkort ook op tv uitgezonden en gratis online te bekijken. Dat zou nog eens ogen openen!

Reactie toevoegen

Uw bericht wordt door onze redactie bekeken voor het op de site wordt geplaatst

Anonieme reacties worden niet gepubliceerd. We behouden het recht om lange reacties in te korten.