Gratis naar avant-première 'La Estupidez' (Tristero) in KVS Brussel

'La Estupidez' (Tristero) in KVS Brussel

Las Vegas. Een groezelig motel vormt het decor voor een wervelwind van scènes, de ene al onnozeler dan de andere. Alle personages zijn er op zoek naar geld, liefde en betekenis.

Vierentwintig personages worden in sneltempo op- en afgevoerd door slechts vijf acteurs. Het resultaat is een exuberant en onderhoudend theater-huzaren-stuk. Een mix van een sitcom, een roadmovie en een soap, die toont hoe vierkant de wereld draait, twijfelend tussen chaos en orde.

‘Estupidez’ kan men vertalen als ‘stommiteit’, maar ook als ‘domheid’. Geïnspireerd door Jeroen Bosch’ schilderij over de zeven hoofdzonden, schreef de Argentijn Rafaël Spregelburd (1970) zeven toneelstukken over onze huidige hoofdzonden. In La Estupidez focust hij op de dwaasheid van de hebzucht.

Vlaamse ambtenaren kunnen gratis naar de avant-première van de Nederlandse versie van La Estupidez op dinsdag 7 maart om 20.30 uur in de KVS Box.

Schrijf je snel in op de site van de KVS. Wil je niet één maar twee plaatsen reserveren, voeg dan de promocode in: Spregelburd.

Vergeet niet je gsm-nummer op te geven, zodat de KVS je bij mogelijke veranderingen snel kan contacteren.

 

Tags KVS Brussel

Reactie toevoegen

Uw bericht wordt door onze redactie bekeken voor het op de site wordt geplaatst

Anonieme reacties worden niet gepubliceerd. We behouden het recht om lange reacties in te korten.