(Her)ontdek Brussel en bezorg ons jouw Brusseltips

(Her)ontdek Brussel en bezorg ons jouw Brusseltips

Brussel is een uitgave rijker: Bruzine, een eenmalige brochure, waarmee het team Coördinatie Brussel (Agentschap Binnenlands Bestuur) 'een overzichtelijk, evenwichtig en genuanceerd beeld van onze hoofdstad' wil geven. 'Verschillende Brusselaars komen aan het woord en brengen de stad zo tot leven. Zij vormen een onderdeeltje van het bruisende en vibrerende Brussel van vandaag, waarin Vlaanderen volop zijn rol wil blijven spelen', vertellen de collega's van Coördinatie Brussel.  'We hebben voor de samenstelling nauw samengewerkt met de collega's van Muntpunt.'

Bruzine bestaat in het Nederlands, Frans en Engels en is opgebouwd rond zeven thema’s: Wonen in Brussel, Leren in Brussel, Ontspannen in Brussel, Ontdekken in Brussel, Gezond in Brussel, Werken in Brussel en Brussel-Hoofdstad. 

Lees Bruzine via www.bruzine.be of vraag jouw exemplaar aan via de site van Coördinatie Brussel. Mailen kan ook naar brussel@vlaanderen.be.

 

13 zoekt tipgevers in Brussel

 

brussel_id_nick_hannes.jpg

Voor heel wat collega's in Brussel in de eerste plaats de stad waar ze werken. Maar omdat Brussel ook zoveel meer is, zijn we op zoek naar collega's die thuis zijn in de stad en tips kunnen geven voor twee buurten in Brussel: het centrum (in de omgeving van het Centraal Station, Arenberggebouw, ...) en de Noordwijk (inclusief de buurt rond Thurn en Taxis).

Wil je graag meewerken aan een 13-reportage? Bezorg ons je favoriete culinaire adresjes en jouw tips voor cultuur, sport en natuur in de buurt van jouw gebouw. Vermeld ook voor welke buurt (centrum of Noordwijk) je tips wilt geven. We verwachten je mail op 13@vlaanderen.be

Ontdek hier de tips van collega's voor Antwerpen, BruggeGent, Hasselt en Leuven.

 

Tags Brussel

Reactie toevoegen

Uw bericht wordt door onze redactie bekeken voor het op de site wordt geplaatst

Anonieme reacties worden niet gepubliceerd. We behouden het recht om lange reacties in te korten.