Schrijf nog snel in voor de sportdag

(Foto: ID/Lieven Van Assche)
(Foto: ID/Lieven Van Assche)

Nog niet ingeschreven voor de sportdag volgende week donderdag 21 september? Wacht niet te lang want maandag 18 september is de laatste dag om online in te schrijven.

Je hoeft alleen het inschrijvingsformulier in te vullen en rechtstreeks met je bankkaart 6 euro te betalen (voor overschrijvingen is het intussen te laat). Via mail krijg je dan je e-ticket met barcode waarmee je je op de sportdag aan- en afmeldt. Wie nog twijfelt, kan ook op de dag zelf inschrijven. Sporten kost je dan wel 10 in plaats van 6 euro.

Mooi weer

Enkel sporten bij mooi weer? Volgens de weersvoorspelling van het KMI belooft de temperatuur volgende week donderdag te pieken tot een mooie 23 graden. Niet slecht in deze herfstige weken! 'En zelfs als het regent, gaat alles door', stelt Joost De Ville van Sport Vlaanderen gerust. 'De meeste kleine sportstandjes op de VUB-campus kunnen we overdekt organiseren en de grote outdooractiviteiten als wandelen, lopen, fietsen en de 13-cup kunnen ook bij regenweer. Echte sportievelingen laten zich niet tegenhouden door een regenbui. (lacht)'

Benieuwd wat er allemaal te beleven valt? Check het ruime aanbod op de sportdagsite.

Stuur jouw foto's

Om ook achteraf de sportdagsfeer vast te houden, maakt 13 donderdag een foto-verslag. Maar onze fotograaf kan niet overal tegelijk zijn. Bezorg ons ook jouw foto's door ze met #sportdagvoorambtenaren te posten op je Instagram, je Twitteraccount of onze Facebookpagina en wie weet, verschijnt jouw foto ook in ons verslag!

Reactie toevoegen

Uw bericht wordt door onze redactie bekeken voor het op de site wordt geplaatst

Anonieme reacties worden niet gepubliceerd. We behouden het recht om lange reacties in te korten.