Sportdag op 21 september

Sportende Vlaamse ambtenaren op sportdag
Muurklimmen, zaalsporten, voetbaltoernooi, wandelen of fietsen, op donderdag 21 september kan het weer allemaal, op de sportdag.

Zin in een dag sporten of ontspanning met je collega’s? Spreek hen aan en blokkeer meteen donderdag 21 september, de jaarlijkse sportdag van Sport Vlaanderen. Kies uit de teambuilding activiteiten, toernooien en nieuwe sporten. Of ontdek Brussel en omstreken al wandelend, fietsend of lopend. De collega's van Sport Vlaanderen maken het je dit jaar moeilijk om in het ruime aanbod niet te vinden wat je zoekt.

Nieuwe sporten

Ook nu heeft Sport Vlaanderen gezorgd voor enkele verrassingen. Of heb jij je ooit al overgegeven aan Wackitball, Piloxing, SpikeBall of ViPR? Dat laatste wordt alvast flink zweten, want het wordt omschreven als '45 minuten tot het uiterste gaan'. De andere exotische sporten kan je zelf gaan ontdekken in de brochure of op de sportdagsite.

2 + 1 euro naar goed doel

Het goede doel waarmee Sport Vlaanderen dit jaar samenwerkt is Kom op tegen Kanker. Als je bij je inschrijving aan het betaalproces komt, kan je ervoor kiezen om dat goede doel te steunen door 2 euro extra te storten. Sport Vlaanderen legt daar dan zelf 1 euro bovenop.  

Online inschrijven

Net als vorig jaar moet je ook nu online inschrijven en betalen. Nieuw dit jaar is het digitale deelnameattest dat je na de sportdag via mail ontvangt. Hoe je dat krijgt? Surf naar de sportdagsite, vul het inschrijvingsformulier in en betaal 6 euro (of 8 euro als je het goede doel wil steunen). Zodra je betaling geregistreerd is, ontvang je een bevestigingsmail met barcode waarmee je je kan aan- en afmelden op de sportdag. Daarmee ben je meteen ook verzekerd voor de ganse dag en ontvang je de volgende dag het deelnameattest in je mailbox.

Vaste waarden

Zin om met andere collega's in team te sporten? Ook dit jaar zijn er natuurlijk weer toernooien voor volleyball, kubb, petanque, badminton en mini-voetbal. Opgelet, want de plaatsen daar zijn beperkt, dus schrijf snel in!

Al benieuwd naar de wandel- en fietstochten dit jaar? Die vind je op de sportdagsite.

Reactie toevoegen

Uw bericht wordt door onze redactie bekeken voor het op de site wordt geplaatst

Anonieme reacties worden niet gepubliceerd. We behouden het recht om lange reacties in te korten.