Stockverkoop kunstboeken en kantoormateriaal

Van 4 tot 6 april kan je in het Boudewijngebouw in Brussel kunstboeken en kantoormateriaal kopen tegen spotprijzen. En voor het goede doel. (Foto: ID/Lieven Van Assche)
Van 4 tot 6 april kan je in het Boudewijngebouw in Brussel kunstboeken en kantoormateriaal kopen tegen spotprijzen. En voor het goede doel.

Kunstboeken over Memling, Van Dyck of Panamarenko, het fotoboek Flanders van Tom D’Haenens of een schoudertas met opdruk van Raveel. Voor een spotprijs van maximaal vijf euro gaan ze volgende week de deur uit op de grote stockverkoop van de collega’s van de Protocoldienst.

Verder nog in de catalogus: unieke etsen en kunstwerken, veel vintagespullen - met het oude logo van de Vlaamse overheid dus - zoals rekenmachines, klokjes, vergadermappen en briefopeners. Wij spotten zelfs stropdassen met leeuwtjes in het gamma!

Als je iets koopt, steun je meteen ook het kinderkankerfonds. Elke euro die je er uitgeeft, stort de Protocoldienst rechtstreeks door. Waarom de stockverkoop? Net als de andere collega’s uit het Boudewijngebouw moet ook het Departement Buitenlandse Zaken, waar de Protocoldienst zit, de kasten leegmaken voor de verhuizing naar het Herman Teirlinckgebouw dit najaar.

Benieuwd wat er allemaal te koop is? Het overzicht van alle producten en de prijzen vind je in de catalogus. Aankopen kan alleen op de stockverkoop zelf, in het Boudewijngebouw in Brussel. Je kan er terecht van dinsdag 4 tot en met donderdag 6 april, telkens van 11 tot 15u, op het gelijkvloers (niveau 0 - voorbij de studietoelagen).

Snel zijn is de boodschap!

Reacties

Paasvakantie

Lut Slabbinck - Agentschap Innoveren en Ondernemen - 29/03/2017 - 08:21

Erg jammer dat deze stockverkoop in de paasvakantie plaatsvindt. Veel mensen hebben dan verlof!

Leuk aanbod, beperkte uren toegankelijk

Van Hal Veronique - Justitiehuis Leuven - dep WVG - 29/03/2017 - 03:06

Spijtig dat het pas vanaf 11 uur tot 15 uur is. Ik moet kandidaten i.k.v. selecties zien en kan dus niet weg tussen 11 en 15 uur.

Lauwers Elena - VMSW - 03/04/2017 - 09:35

Een heel fijn initiatief, alleen de uren zijn niet echt praktisch, zeker als je niet in het Boudewijngebouw werkzaam bent.

Relatiegeschenk

Courtois Lode - Departement MOW - 05/04/2017 - 02:57

Deze doorgaans kostelijke en kostbare boeken zouden zeer goed kunnen dienen als relatiegeschenken (zijn meestal erg duur) voor de overheidsdiensten (die dienen te besparen).
Houden jullie soms exemplaren vrij voor de Vlaamse overheid?

Van Tricht Christine - OVAM - 07/04/2017 - 10:37

De paasvakantie is niet ideaal, en de uren ook niet voor iemand die niet in Brussel werkt. Komen er nog extra dagen, uren? ik heb nog steeds interesse ... dus kijk hoopvol uit naar een verlenging.

Veerle Van den ... - 13 - 10/04/2017 - 12:15

Als je deze week je keuze doorgeeft, kijkt de Protocoldienst wat er nog is en kan een afspraakmoment voor ophaling vastgelegd worden.

Koen Coupé - Vlaams Energieagentschap - 19/04/2017 - 05:44

Ik heb in elk geval ook nog steeds interesse, graag een seintje per mail als er nog mogelijkheden zijn.

Reactie toevoegen

Uw bericht wordt door onze redactie bekeken voor het op de site wordt geplaatst

Anonieme reacties worden niet gepubliceerd. We behouden het recht om lange reacties in te korten.