Voetbal mee tijdens de sportdag en versla deze toppers

De voetbalploeg van het Agentschap voor Natuur en Bos
Tegenstanders gezocht! De voetbalploeg van ANB won de 13-cup 2016 en gaat ook op 21 september voor de overwinning.

Schrijf je nu in voor het voetbaltoernooi tijden de sportdag op 21 september! Coach Marwan (onderaan midden) en de andere spelers van FC Natuur en Bos zullen er ook dit jaar staan om hun titel te verdedigen. De ploeg is al samengesteld, de truitjes liggen klaar.

'Trainen doen we niet en we spelen maar één keer per jaar samen, op de sportdag', zegt topscorer Kim Sempels (onderaan rechts). 'Het helpt wel dat we af en toe samen op café gaan. En het staat vast: ook dit jaar gaan we voor de overwinning. (lacht)' Alleen de tegenstanders ontbreken nog.

Zin in een potje voetbal, voor de fun of voor de overwinning? Spreek je collega's aan, stel een ploeg samen met minimaal 5 spelers en schrijf je in. De winnaars van de 13-cup mini-voetbal krijgen de beker, maar ook de unieke 13-outfit voor de hele ploeg! Twijfel niet langer, er kunnen maximaal 24 ploegen deelnemen.

Geen voetbalbenen, maar wel zin in volleybal of een ander toernooi? Schrijf je dan in: volleyballen kan met minimaal 6 of maximaal 9 spelers per team.

Geen zin in een toernooi? Op de sportdagsite van Sport Vlaanderen vind je een overzicht van alle sporten die je op 21 september kan uitproberen.

 

 

Reactie toevoegen

Uw bericht wordt door onze redactie bekeken voor het op de site wordt geplaatst

Anonieme reacties worden niet gepubliceerd. We behouden het recht om lange reacties in te korten.