Zomerzoektocht XL: Ninove

Compilatie beelden Ninove
Vakantie-inspiratie: ga zomerzoektochten in Ninove.

30 jaar al maakt Yves De Cuypere van het Agentschap voor Natuur en Bos zoektochten voor de collega's van de Vlaamse overheid. Dit is zijn laatste en het werd er eentje in XL-formaat. Welkom in Ninove!

'Voor mijn laatste zoektocht trok ik naar mijn thuisstad', zegt Yves. '30 edities vond ik een mooi moment om te stoppen. Het was heel fijn. Vaak leerde ik plaatsen pas zelf kennen tijdens de voorbereiding, zoals Lier en Bilzen.'

 

Zomerzoektocht XL

Voor deze laatste zoektocht heeft Yves er een paar extra's in gestopt. 'Er is een thuisopdracht en een extra foto-opdracht onderweg die je de code opleveren om een bus mee te openen. In de bus vind je een logboek, waarin je je naam en eventueel een boodschap kan achterlaten', legt Yves uit.

 

Praktisch

Bezorg ons uiterlijk op 10 september 2017 je deelnemingsformulier met je antwoorden en maak zo kans op een boekenbon van 100 euro. De wandeling start aan de Koepoort in Ninove. Dit heb je nodig:

 

Reglement

1. Alle actieve en gepensioneerde personeelsleden van de Vlaamse overheid die tot de doelgroep van 13 behoren, kunnen deelnemen aan de zoektocht. Ook kabinetsmedewerkers van de Vlaamse ministers behoren tot de doelgroep. Andere enthousiastelingen mogen de tocht uitproberen, maar hun deelnameformulieren zullen niet verwerkt worden. Het gaat onder meer om personeelsleden van Vlaamse openbare instellingen die niet zijn omgevormd tot een agentschap of een adviesraad (VRT, Vlaamse Opera, VITO  …). Ook leerkrachten en ander personeel uit onderwijsinstellingen kunnen niet deelnemen.

2. Deelnemen is gratis. We aanvaarden maximaal één deelnemingsformulier per persoon én per adres. Gezinsleden die op het zelfde adres wonen, kunnen dus maar één formulier insturen. Als er duidelijke aanwijzingen zijn dat iemand meer dan één deelnemingsformulier instuurt, kan die persoon uitgesloten worden.

3. Je kunt de tocht maken vanaf het ogenblik dat deze routebeschrijving verschijnt tot begin september 2017.

4. De antwoorden op de vragen vul je in op het deelnemingsformulier, uiterlijk 10 september 2017. Je kunt ook een print van het formulier opsturen naar Yves Decuypere, Doornweg 37 in 9400 Ninove. Vermeld duidelijk ‘Zoektocht’ op de envelop.

5. Als antwoord op de schiftingsvragen vermeld je de volgende getallen:
Schiftingsvraag 1:  som van 6 lottocijfers vermenigvuldigd met reservegetal – trekking van zaterdag 23 september.
Schiftingsvraag 2: jokergetal van trekking zaterdag 23 september.

6. Volg de tocht in de aangegeven richting.

7. Over de antwoorden en de uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.

Reactie toevoegen

Uw bericht wordt door onze redactie bekeken voor het op de site wordt geplaatst

Anonieme reacties worden niet gepubliceerd. We behouden het recht om lange reacties in te korten.