En dat met ons belastinggeld - De code

'Belastinggeld' - Strip door Simon Spruyt (Tekstweergave staat onder de afbeelding)

 

 

 

 

 

 

 

Plaatje 1: Twee oudere mannen en een jonge man zitten aan de toog. De oudere mannen drinken een pint en de jongere een limonade. Zegt de ene oudere man tegen de andere: 'En, belastingaangifte al ingevuld?' De andere zegt: 'Och, zwijgt! Elk jaar komen er weer nieuwe codes bij.'
Plaatje 2: 'En dan verwachten ze dat de gewone mens daar nog iets van begrijpt!', zegt de ene. 'Ja, als je je een boekhouder kan veroorloven...', antwoordt de andere. 
Plaatje 3: 'Maar allez!', werpt de jongere op. 'Via Tax-on-web is dat toch keigemakkelijk? Alles is al bijna ingevuld! Gewoon even controleren en bevestigen.' 
Plaatje 4: De twee oudere heren kijken de jonge man boos en onbegrijpend aan. 
Plaatje 5: 'Wat laten ze tegenwoordig nog allemaal aan de toog zitten?', moppert de ene. 'Dat jong grut heeft gewoon geen respect meer voor toogtradities!', moppert de andere.

 

Reacties

beetje misplaatste typecasting

willem coppens - WATERWEGEN EN ZEEKANAAL NV/ VANAF 1/1/18 DE VLAAMSE WATERWEG - 09/06/2017 - 03:17

als jonge 60 plusser binnen de V.O. gebruik ik Tax on Web al vlotjes sinds het begin, allicht ook omdat we beroepshalve altijd de kans kregen om op ICT gebied bij te blijven .Dat we als niet meer zo jonge collega's hierover zouden zagen en zeuren heb ik echt nog niet gemerkt ,in tegendeel : het mag soms wel wat sneller vooruit gaan want we willen nog kunnen werken met de nieuwste technologie .Het zal dus eerder aan de al dan niet innovatieve , constructieve en open ingesteldheid van de betrokken collega's liggen en zelden aan de leeftijd.Dat merken we trouwens op alle vlakken wanneer er veranderingen aangewezen zijn . .

Reactie toevoegen

Uw bericht wordt door onze redactie bekeken voor het op de site wordt geplaatst

Anonieme reacties worden niet gepubliceerd. We behouden het recht om lange reacties in te korten.