13 speelt voor Sinterklaas

13 speelt voor Sint (Illustratie: Simon Spruyt)

13 helpt de Sint een handje en strooit met cadeaus. Staat jouw schoen al klaar? Wees zoet en vul het wedstrijdformulier in! Let op: je kunt slecht 1 geschenk vragen aan de goedheilige man. Maak je keuze en vul voor 6 januari 2018 het wedstrijdformulier in.

 

10 x exclusieve Legoset De Lijn 

Foto: mijnblokje.be

 

Voor jonge en oude speelvogels! Een Lijnbus, een bushalte én een buschauffeur natuurlijk. Deze originele Legoset is een must-have voor elke bouwfanaat, en mag dus niet in de verzameling ontbreken. 

 

 

 

 

10 x boek 'Van chocolade word je slimmer'

van_chocolade.jpg

 

Uren in de file gestaan? Fijnstof verkort je leven. Gebruik jij al jarenlang dagelijks een mobieltje? Hersenkanker loert om de hoek. Weer een boterham met choco op? Je kreeg ongemerkt een dosis palmolie binnen: niet goed voor hart en bloedvaten! Word je ook zo moe van al die gezondheidsberichtjes? De website Gezondheid en Wetenschap zoekt voor je uit welke medische beweringen kloppen en welke niet.

In het boek 'Van chocolade word je slimmer' vind je een bundeling van een heleboel recente en relevante mythes. Zo weet je weer wat je wel of niet moet geloven.

 

 

 

14 x kinderboek 'Een afspraakje in het bos'

afspraakje_in_het_bos.jpg

Vleermuis heeft een afspraakje met een vliegend hert. Ze stelt zich een edel dier voor met witte, zachte, gevederde engelenvleugels en een prachtig gewei. En dan gaat de bel. Voor de deur staat een gast die de vleermuis niet had verwacht.

'Een afspraakje in het bos' is een boek vol humor dat in opdracht van het Agentschap voor Natuur en Bos werd gemaakt. Sylvia Vanden Heede, auteur van de boeken van 'Vos en Haas', schreef het verhaal. Benjamin Leroy maakte de tekeningen. Het boek is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

 

10 x 1 kaartje voor expo 'Het Vlot' in Oostende

fabre_jan2014e_2014-stephan-vanfleteren_klein.jpg

Tot 15 april 2018 kan je in Oostende naar de tentoonstelling 'Het Vlot' met Jan Fabre als curator. Verspreid over verschillende locaties in de stad kan je werken ontdekken van kunstenaars zoals Luc Tuymans, Michaël Borremans, Bill Viola, Théodore Gericault, Mike Figgis, Marina Abromovich en Steve Mcqueen. Mu.ZEE is het startpunt van waaruit je je bezoek aan de expo start.

'Het vlot. Kunst is (niet) eenzaam/The Raft. Art is (not) Lonely' is de opvolger is van 'De Zee - salut d’honneur' uit 2015, toen met Jan Hoet als curator. 

Vergeet de Sint jou dit jaar? Koop dan zelf je kaartje via www.hetvlot-oostende.be.

(Foto: Jan Fabre door Stefan Vanfleteren)

 

 

Gekozen? Vul ons wedstrijdformulier in!

 

 

 

Reacties

Legoset De Lijn

Bruynooghe Karoline - DKB - bibliotheek - 04/12/2017 - 02:57

Ik had graag de Legoset van De Lijn gewenst om aan mijn schoonvader cadeau te doen. Hij heeft bijna zijn hele loopbaan gewerkt als buschauffeur bij de Lijn, met veel plezier. Nu hij met pensioen is spreekt hij nog altijd met glunderende ogen over zijn vaste ritten, klanten,... Dit zou dus een ideaal cadeau zijn !

Reactie toevoegen

Uw bericht wordt door onze redactie bekeken voor het op de site wordt geplaatst

Anonieme reacties worden niet gepubliceerd. We behouden het recht om lange reacties in te korten.