Geniet nog tot eind augustus van 5 euro korting voor Bilzen Mysteries

Alden Biesen tijdens Bilzen Mysteries

In de Landcommanderij Alden Biesen in Limburg kan je nog tot eind 2017 terecht voor Bilzen Mysteries. Klank- en lichteffecten, beelden en special effects laten je na zonsondergang de rijke geschiedenis van Alden Biesen beleven.

Uitgerust met een tablet en hoofdtelefoon word je door het domein gegidst. Laat je onderdompelen in 800 jaar geschiedenis, met Jan Decleir als virtuele gids. Hij vertolkt de rol van Armand Roelants du Vivier, de laatste privé-eigenaar van de landcommanderij. Je belandt in een tiental taferelen met uiteenlopende figuren: Paus Honorius III, pelgrims, ridderbroeders, een pestmeester ...

Jan Decleir tijdens Bilzen Mysteries

Jan Decleir is de virtuele gastheer tijdens Bilzen Mysteries

Bekijk hier alvast de trailer.

Bilzen Mysteries is tijdens schoolvakanties dagelijks open van zonsondergang tot middernacht (tijdens de zomermaanden tot 1 uur 's nachts). Buiten de vakantieperiodes kan je er terecht op vrijdag, zaterdag, zondag en maandag. Een bezoek duurt ongeveer een uur. 

Bilzen Mysteries

Benieuwd? Wegens succes verlengd!

Geniet van 5 euro korting per ticket als je online reserveert: 

  1. Surf naar www.bilzenmysteries.be
  2. Klik op 'individuele tickets met kortingscode' bestellen
  3. Vul de kortingscode in: t2k2e031 (geldig voor alle reservaties t.e.m. 31/8/2017, voor alle voorstellingen van Bilzen Mysteries t.e.m. 31/12/2017)

Dankzij deze code betaal je voor een volwassene 13 euro (i.p.v. 18 euro aan de kassa) en 10 euro (i.p.v. 15 euro aan de kassa) voor het kortingstarief (60+, studenten, personen met een beperking en kinderen en jongeren tot 18 jaar). Bilzen Mysteries is gratis voor kinderen tot 6 jaar.

Deze kortingscode is enkel geldig bij online reservaties, niet aan de kassa van Bilzen Mysteries en niet aan de kassa in het onthaalcentrum van Alden Biesen. De code is geldig voor maximum 5 tickets. Deze actie loopt t.e.m. 31/08/2017.

 

 

 

Reactie toevoegen

Uw bericht wordt door onze redactie bekeken voor het op de site wordt geplaatst

Anonieme reacties worden niet gepubliceerd. We behouden het recht om lange reacties in te korten.