Win: 20 x 1 plaatsen in de Gordelklassieker, de lus van 100 kilometer door de Vlaamse Rand

Win: 20 x 1 plaatsen in de Gordelklassieker, de lus van 100 kilometer door de Vlaamse Rand

De vijfde editie van het Gordelfestival plaatst op 3 september opnieuw de Groene Gordel en het Vlaamse karakter van de Rand rond Brussel in de kijker. Net als vorig jaar rijdt de Gordelklassieker een iconische lus van 100 km rond onze hoofdstad. En die wielerwedstrijd krijgt dit jaar pas écht de allures van een échte klassieker: in peloton en inclusief motards, fietsbegeleiders, pilootwagens, ambulances, materiaal­wagens…

De pelotons vertrekken vanuit een heus rennersdorp in het Colomapark in Sint-Pieters-Leeuw. Op het programma staan twee bevoorradingsstops - onder meer op het Vliegveld Grimbergen - en een enscenering van de spectaculaire aankomst van de Brabantse Pijl in Overijse.
 

Kuitenbijters

Je kan kiezen uit pelotons die aan gemiddelde snelheden van 26 of 28 km per uur rijden. Een geoefend fietser is er twee waard, want het parcours kent enkele flinke heuvels en kuitenbijters in het Pajottenland en in de Druivenstreek.

Een unieke ervaring voor elke wielerliefhebber dus. Deelnemers moeten zich dan ook op voorhand inschrijven. Deelname kost 10 euro.

Maar voor onze trouwe 13-lezers hebben we 20 inschrijvingen gereserveerd. Wie graag de sfeer van het peloton in de Gordelklassieker aan den lijve wil ondervinden, kan zijn kans wagen via het deelnemingsformulier.

Meer info: Gordelfestival 2017

Reactie toevoegen

Uw bericht wordt door onze redactie bekeken voor het op de site wordt geplaatst

Anonieme reacties worden niet gepubliceerd. We behouden het recht om lange reacties in te korten.