Win rondleiding expo Plaizier in Bozar

Beeld Atomium uit collectie van Brusselse uitgeverij Plaizier
Beeld van het Atomium uit de collectie van de Brusselse uitgeverij Plaizier, nu te zien in Bozar

De tentoonstelling ‘Brussel is een Plaizier’ brengt Brussel uniek in beeld. De Brusselse uitgeverij Plaizier bouwt sinds 1977 aan een indrukwekkende beeldenbank met postkaarten, prenten, kalenders en boeken. Architecturale parels en stedelijke transformaties uit het collectieve geheugen komen aan bod. De liefde voor de Belgische hoofdstad spreekt uit elke afbeelding.

Om Brussel te promoten, organiseren de collega's van het team Coördinatie Brussel van het Agentschap Binnenlands Bestuur speciaal voor jou drie rondleidingen: op vrijdag 7 juli, dinsdag 25 juli of donderdag 7 september, telkens van 12u15 tot 13u30.

Wil je een middagpauze lang rondgeleid worden door het Brusselse beeldenarchief? De  middagrondleidingen van 7 en 25 juli zijn intussen helemaal volgeboekt, maar op donderdag 7 september is nog een beetje plaats. Stuur snel een mailtje naar brussel@vlaanderen.be met vermelding van 7 september. Niet gewonnen? Tot en met 10 september kan je nog wel zelf naar Bozar om de tentoonstelling te gaan bekijken.

Reactie toevoegen

Uw bericht wordt door onze redactie bekeken voor het op de site wordt geplaatst

Anonieme reacties worden niet gepubliceerd. We behouden het recht om lange reacties in te korten.